• Kreeft sinds 1981: Betrokken, Veelzijdig, Flexibel

Hogedrukwaterstralen

Kreeft richt zich sinds 1981 op het reinigen van industriële en civiele objecten met behulp van water onder hoge druk. Wij beschikken daarvoor over hogedrukwagens die met hoge tot zeer hoge druk, variërend van 100 tot 2000 bar, de capaciteit kunnen leveren. Onze ervaring en deskundigheid, gekoppeld aan de kracht van de hogedrukstraal, maken vele unieke toepassingen mogelijk.

Voordelen hogedrukwaterstralen

Gebruik maken van de hogedrukwaterstralen, ten opzichte van de conventionele methoden, heeft een aantal specifieke voordelen. Zo voorkomt het gebruik van water het stofprobleem dat bij bijvoorbeeld gritstralen kan optreden en kan ook de afvoer van de restmaterialen milieuverantwoord gebeuren.

Kwaliteit hogedrukreiniging

Dankzij de knowhow op het gebied van hogedrukreiniging wordt ons werk gekenmerkt door kwaliteit. De doelstelling is snel, goed en flexibel werken met inachtneming van de veiligheidsaspecten.

Het materieel en de apparatuur worden, mede op deze veiligheidsaspecten, zeer frequent gecontroleerd. Het personeel krijgt een praktijkgerichte opleiding die, naast vakkennis, gericht is op de veiligheid.