• Kreeft sinds 1981: Betrokken, Veelzijdig, Flexibel

Vochtwering

Vochtwering is nodig als u last heeft van te veel vocht in huis. Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht? Kreeft lost het voor u op. Sinds 1981 is Kreeft de specialist in alle soorten vochtwering en bouwafdichting van nieuwbouw en bestaande bouw.

Schade door vocht

Water en zout zijn voor het grootste deel de veroorzakers van schade aan bouwmaterialen, waardoor vochtproblemen ontstaan. Natte bouwmaterialen zijn niet alleen schadelijk voor het gebouw, maar ook voor de gezondheid van de gebruikers.

Werkzaamheden vochtwering en bouwafdichting

  • Injecteren: Het waterdicht maken van lekkende kelders en andere bouwkundige constructies is een belangrijk deel van de werkzaamheden van Kreeft. Ervaring vanaf 1981 op dit gebied heeft Kreeft gemaakt tot een toonaangevend bedrijf als het gaat om het injecteren van scheurvorming.
  • Afdichting aan de buitenzijde: Afdichting aan de buitenzijde van kelders en constructies onder maaiveld is een preventieve afdichtingsmethode. Dit voorkomt problemen met lekkende kelders in de toekomst.
  • Afdichting aan de binnenzijde: Kreeft dicht kelders van binnenuit af met een 8-laags waterdicht kelderafdichtingsysteem.
  • Optrekkend vocht: Om de problemen met betrekking tot optrekkend vocht op te lossen injecteert Kreeft de muren zodat er een vochtscherm in de muur ontstaat.

Brochure over vochtwering

Lees de brochure over vochtwering in PDF formaat.

Scheurvorming injecteren

Het waterdicht maken van lekkende bouwkundige constructies is een zeer belangrijk onderdeel van de werkzaamheden van Kreeft.

Kelderafdichting buitenzijde

Spuit- en kwastbare bitumencoating voor kelderafdichting buitenzijde.

Kelderafdichting binnenzijde

Vocht in bouwmaterialen en bouwschadelijke zouten zijn verantwoordelijk voor buitenproportionele schade in en aan gebouwen.

Optrekkend vocht

Sinds 1981 heeft Kreeft ervaring in het behandelen van optrekkend grondvocht in steenachtige materialen.