• Kreeft sinds 1981: Betrokken, Veelzijdig, Flexibel

Anti-graffiti systemen

Kreeft heeft een aantal nieuw ontwikkelde steamjet units die geschikt zijn om met name graffiti te verwijderen. Ook kan men met toevoeging van een milieuvriendelijke algendoder, vervuiling op beton en metselwerk uitstekend verwijderen.

Verwijderen graffiti

Graffiti kan in veel gevallen goed verwijderd worden. Kreeft heeft hiervoor de juiste apparatuur ter beschikking, zoals wagens voor hogedrukwaterstralen en steamjet units. Nadeel van regelmatig reinigen is dat de oppervlaktestructuur steeds meer open wordt en de graffiti steeds moeilijker te verwijderen is, er ontstaat dus schade aan de constructie.

Graffiti beschermlaag

Deze schade kan worden verkleind door het aanbrengen van een anti-graffiti systeem. Dit systeem moet worden gezien als een beschermlaag die het indringen van de graffiti in de ondergrond voorkomt, ook zorgt het systeem ervoor dat naderhand aangebrachte graffiti gemakkelijker kan worden verwijderd.

Anti-graffiti systemen

Onderscheid kan worden gemaakt tussen:

  • permanente anti-graffiti systemen
  • zelfopofferende anti-graffiti systemen
  • semi-permanente anti-graffiti systemen

Kreeft kan alle soorten systemen leveren en aanbrengen, wij staan u graag te woord voor het maken van een keuze voor het meest geschikte systeem.