• Kreeft sinds 1981: Betrokken, Veelzijdig, Flexibel

Triflex systemen

Triflex is producent en leverancier van vloeibare kunststoffen. De systemen van Triflex zorgen voor een perfecte afdichting en langdurige bescherming van gebouwen en constructies. Of het nu gaat om het waterdicht maken van daken, het afwerken van vloeren, het beschermen van parkeergarages, het markeren van wegen of het coaten van een galerij.

Kreeft is een erkende Triflex applicateur

Uitsluitend gecertificeerde applicateurs mogen de systemen van Triflex aanbrengen. Het team van Kreeft is volledig opgeleid in het toepassen van de verschillende Trifex systemen. Hierdoor zijn wij in staat om zeer snel en nauwkeurig te werken. Dit uit zich in onze kwaliteit en gunstige prijzen. Ook kan door onze nauwe samenwerking met Triflex een verzekerde garantie afgegeven worden op product, applicatie en advies.

Voordelen van Triflex systemen

De producten van Triflex staan voor hoogwaardige kwaliteit en hebben een zeer lange levensduur waardoor uw pand vele malen langer mee zal gaan. De kunststof producten van Triflex zijn vloeibaar, waterdicht en zeer elastisch. Hierdoor is een flexibele afdichting mogelijk en geeft het een naadloze afwerking. Door de snelle uithardingstijd wordt de overlast van de werkzaamheden zeer beperkt. Voor vloeren en balkons met een slechte ondergrond biedt Triflex systemen die volledig gewapend en scheuroverbruggend zijn. Tot slot biedt Triflex vloersystemen die chemisch resistent, slijtvast en zeer zwaar belastbaar zijn. Deze systemen zijn uitstekend geschikt voor vloeistofdichte en industriële vloeren.

Marktsegmenten waarin Kreeft Triflex toepast

Woningbouw: Voor renovatie van balkon- en galerijen maakt Kreeft graag gebruik van verschillende Triflex systemen. Bijvoorbeeld voor het herstellen en afwerken van galerijen en balkons en het afdichten van dilataties, goten en hemelwaterafvoeren. Ook worden de producten gebruikt voor het herstellen en afwerken van trappenhuizen.

Parkeergarages en -daken en fietsstallingen: Kreeft heeft verscheiden parkeergelegenheden afgewerkt met Triflex. Hiervoor zijn verschillende systemen mogelijk. Dit is afhankelijk van het budget, de ondergrond en de belasting. Ook zijn voor slijtlagen en hellingbanen maakt Kreeft gebruik van Triflex.

Industrie: Kreeft gebruikt Triflex voor het aanbrengen en reparatie van vloeren bij industriële bedrijven. De vloersystemen van Triflex zijn chemisch resistent, vloeistofdicht en zwaar belastbaar.

Infra: Binnen deze sector heeft Kreeft diverse werkzaamheden uitgevoerd, zoals Triflex aanbrengen op perronranden en bordessen van stations, slijtlagen van Triflex aanbrengen op bruggen en asfaltcoating en markeringen met Triflex aanbrengen op wegen en fietspaden.

Agrarische sector: Na een deskundige vloerreparatie van Kreeft bieden de Triflex vloersystemen ook een uitstekende bescherming van de vloeren in de veestallen.

Wilt u ook een afwerking met Triflex, heeft u een bestek met een Triflex toepassing of een advies van Triflex? Kreeft staat graag voor u klaar. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.