• Kreeft sinds 1981: Betrokken, Veelzijdig, Flexibel

Kunststofvloeren

Toepassingen kunststofvloeren

Kunststofcoatingsystemen zijn ontwikkeld om bescherming te bieden tegen allerlei invloeden die schade kunnen aanbrengen aan de betonnen ondergrond, daarnaast hebben ze een decoratieve functie. Onze kunststofvloeren zijn hoofdzakelijk samengesteld uit epoxy en polyurethaan (pu).

Rolcoating versus gietvloer

Voor een vlakke ondergrond is een rolcoating zeer geschikt. Indien er schades gerepareerd zijn, scheuren zijn geïnjecteerd of als er sprake is van een oneffen ondergrond kan er beter voor een gietvloer gekozen worden. Door het aanbrengen van een schraaplaag wordt de vloer geëgaliseerd en vloeistofdicht gemaakt en kan de epoxy of pu gietvloer aangebracht worden. Aangezien een korte doorlooptijd van de werkzaamheden steeds belangrijker is, wordt er meestal gewerkt met een sneldrogend PMMA systeem. Indien er sprake is van een scheurgevoelige ondergrond kan er gekozen worden voor een scheuroverbruggende gewapende coating. Hiermee kan de werking van het oppervlak flexibel worden opgevangen, zodat de toplaag van de vloerafwerking niet beschadigd raakt. Kreeft heeft ook ervaring met het aanbrengen van ESD vloeren. Een ESD vloer voorkomt dat statische ontlading via de vloer op de mens of machines wordt overgedragen.

Toepassingen kunststofvloeren

Kreeft heeft onder andere kunststofvloeren aangebracht op:
Balkons, galerijen, antislip, bordesvloeren, trappenhuizen, liftvloeren, gangen, rijwielstalling, parkeerkelder, parkeergarage, hellingbanen, brugdekken, vloeren in hallen, productievloeren, magazijnen, stallen, vloeistofdichte vloeren in wasstraat en tankplaats en afwerking van waterzuiveringen.

 

Lees hier de casus: Parkeergarage marktplein in Apeldoorn