Over Kreeft

De broers Johan en Gesinus Kreeft zijn in 1981 gestart met Kreeft Impregneerbedrijf. Ze begonnen met het afdichten van kelders. Dit deden ze vanuit de schuur in Nieuwlande. Ze gebruikten de leus: Kelder lek bel direct! Als snel kregen ze meer werk en was de groei van Kreeft ingezet. In 1983 werkten er 14 werknemers.

Het ontstaan van Kreeft!

Een uitbreiding van personeel betekende ook een uitbreiding van de diensten: betonreparaties aan galerijen van flats met een afwerking van kunststofvloeren. In 1983 verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie in Hoogeveen.

Nu in 2024 staan Roelof, de zoon van Johan, en Rudie, de broer van Johan en Gesinus, aan het roer van Kreeft Betonrenovatie en Injectietechnieken. Het werkgebied dat strekte van Groningen tot en met Enschede is uitgebreid tot heel Nederland. Het aantal personeelsleden is gegroeid naar 50 werknemers. Kreeft biedt inmiddels 40 verschillende diensten aan, waarvan het afdichten, injecteren en betonreparaties nog steeds de kernactiviteiten blijven.

 

VBR & Certificeringen

 

 

 

Wij hebben alle expertise om snel en doelmatig in te spelen op veelsoortige problemen in de bouw. Met meer dan 40 verschillende vakgebieden zijn wij een gekwalificeerde partner in woningbouw en bij civieltechnische werken. Deze flexibiliteit en veelzijdigheid brengt met zich mee dat onze activiteiten zichtbaar zijn in verschillende sectoren, zoals de industrie en renovatie van bouwkundige werken.

Wij waren een voorloper op het gebied van afdichten en betonreparatie, dat blijkt uit het feit dat we 20 jaar geleden een van de eerste bedrijven waren die lid werd van de VBR (Vereniging van gecertificeerde betonreparatiebedrijven). Wij zijn gecertificeerd voor zowel handmatige betonreparatie, injecteren en spuitbeton en hebben hiervoor de volgende certificaten:

VCA (Veiligheid);

NEN-EN- ISO 9001-2008 (kwaliteitsmanagementsysteem);

BRL 3201 Betonreparatie (beoordelingsrichtlijn voor het onderhouden, versterken en verduurzamen van beton);

– CUR Aanbevelingen 118 ‘repareren van beton’ en 119 ‘injecteren’.

Onze klanten