• Kreeft sinds 1981: Betrokken, Veelzijdig, Flexibel

Diensten

Kreeft heeft alle expertise beschikbaar om snel en doelmatig in te spelen op veelsoortige problemen in de bouw. Met meer dan 40 verschillende vakgebieden zijn we een gekwalificeerde partner in woningbouw en bij civieltechnische werken. In onderstaand overzicht treft u de diensten die Kreeft levert.

 

Betonrenovatie

Kreeft heeft alle disciplines in huis om beton te repareren, duurzaam te versterken, te beschermen en  te conserveren.

Vochtwering

Kelderlekkage, schimmel op de muren, optrekkend vocht, het is een veelvoorkomend probleem bij panden die slecht geïsoleerd zijn.

Injectietechnieken

Bij Kreeft beschikken wij over diverse vormen van injectietechnieken voor onderhoud en reparatie van verschillende oppervlakten.

Betonversterking

Bestaande betonconstructies die niet beschikken over voldoende draagvermogen of constructies die zijn verzwakt door overbelasting en/of (brand)schade, kunnen versterkt worden door Kreeft.

Zwembadrenovatie

Een zwembad moet te allen tijde veilig zijn. U moet er toch niet aan denken dat er ongelukken gebeuren door achterstallig onderhoud?

Kunststofvloeren

Er zijn vele redenen om een kunststofvloer toe te passen. Kreeft heeft voor iedere toepassing een passend systeem, zowel decoratief als voor industrieel gebruik.