Kunststofvloeren

Kunststofcoatingsystemen zijn ontwikkeld om bescherming te bieden tegen allerlei invloeden (mechanisch en/of chemisch) die schade kunnen aanbrengen aan de betonnen ondergrond. Kunststofvloeren hebben daarnaast ook een decoratieve functie.

Renovatie parkeergarage

Rolcoating versus een gietvloer

Voor een vlakke ondergrond is een rolcoating zeer geschikt. Indien er schades gerepareerd zijn, scheuren zijn geïnjecteerd of als er sprake is van een oneffen ondergrond kan er beter voor een gietvloer gekozen worden. Door het aanbrengen van een schraaplaag wordt de vloer geëgaliseerd en vloeistofdicht gemaakt. Hierna kan de epoxy of pu gietvloer aangebracht worden.

Indien er sprake is van een scheurgevoelige ondergrond kan er gekozen worden voor een scheuroverbruggende, gewapende coating. Hiermee kan de werking van het oppervlak flexibel worden opgevangen, zodat de toplaag van de vloerafwerking niet beschadigd raakt. Ook kan er gekozen worden voor een ESD vloer. De ESD vloer voorkomt dat statische ontlading via de vloer op de mens of machines wordt overgedragen.

Kunststofvloer aanbrengen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw vloer? Wij hebben kunstofvloeren aangebracht op onder andere: balkons & galerijen, gangen, rijwielstallingen, parkeergarages, brugdekken, productievloeren, magazijnen en wasstraten.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en laat ons u helpen de beste keuze te maken voor uw specifieke situatie.

Vraag direct een offerte aan