• Kreeft sinds 1981: Betrokken, Veelzijdig, Flexibel

Betonrenovatie Zwolle

Kreeft Betonrenovatie & Injectietechnieken in regio Zwolle

Kreeft is een erkend en gecertificeerd bedrijf in betonrenovatie en injectietechnieken uit Hoogeveen. Sinds 1981 is Kreeft expert in betonherstel, onderhoud, conservering, vochtwering, afdichting en vloerafwerkingen. Ook balkon-, galerij en zwembadrenovaties vallen onder onze expertise. Kreeft is werkzaam in de utiliteits- en woningbouw, infra/civiele techniek en zwembadbranche. Zowel op zakelijk als particulier vlak. Kreeft Betonrenovatie & Injectietechnieken heeft in opdracht van de gemeente Zwolle diverse betonrenovaties aan tunnels en bruggen in Zwolle uitgevoerd

Door de jaren heen heeft Kreeft een groot aantal Zwolse klanten mogen bedienen, waarvan recentelijk Waterschap Drents Overijsselse Delta, Office Depot, VvE Beethovenlaan, VvE Hornstraat, VvE Schutkenstaat 30-56 en de gemeente Zwolle.

 

Onze opdrachtgevers in Zwolle:

  • Aannemers
  • Vastgoedbeheerders
  • Verenigingen van Eigenaren
  • Woningstichtingen
  • Overheden

 

Onze diensten:

Betonrenovatie

Betonreparatiespuitbetonbetonconserveringkoolstofwapeningegaliseren vloervelden, Hogedrukwaterstralenvoorbewerking vloeren, Renovatie balkons & galerijen.

Vochtwering

 Scheurvorming injecterenkelderafdichting buitenzijdekelderafdichting binnenzijdeoptrekkend vocht

Injectietechnieken

Beton injecterenbodem injecterenliften vloervelden

Beton versterking

koolstofwapeningspuitbetonversterkinggalerij en balkon versterken

Kunststofvloeren

kunststofvloeren, triflex systemen en epoxyslijtlagen

 

Kreeft uw gekwalificeerde partner?

Kreeft wordt door zijn klanten gezien als een betrouwbare en betrokken partner. Wij worden gewaardeerd om onze expertise en kwaliteit van het uitgevoerde werk. Deze kwaliteit wordt gegarandeerd door onze ISO, VCA en KOMO (BRL 3201) certificaten.

Met meer dan 40 diensten onderscheidt Kreeft zich als een gekwalificeerde partner in zowel nieuwbouw als renovatie.  Met onze ervaren medewerkers en gespecialiseerde apparatuur kunnen wij u van dienst zijn bij elke situatie.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder!