• Kreeft sinds 1981: Betrokken, Veelzijdig, Flexibel

Betonrenovatie Friesland

Kreeft Betonrenovatie & Injectietechnieken in de provincie Friesland

Kreeft is een erkend en gecertificeerd bedrijf in betonrenovatie en injectietechnieken uit Hoogeveen. Kreeft is expert in betonherstel, onderhoud, conservering, vloerafwerking, vochtwering en afdichting. Ook balkon-, galerij en zwembadrenovaties vallen onder onze expertise. Kreeft is werkzaam in de utiliteits- en woningbouw, infra/civiele techniek en zwembadbranche. In Friesland doet Kreeft veel onderhouds- en renovatiewerkzaamheden voor wooncorporaties, VvE’s en gemeentes, zoals betonreparatie, het verhelpen van lekkage en renovatie van balkons en galerijen. Kreeft verhielp lekkages en zorgde voor de vloerafwerking van verschillende parkeergarages. Ook op industrieel gebied is Kreeft actief. Zo bracht Kreeft een nieuwe gietvloer aan voor Stork Turbo Blading.

Onze zakelijke klanten in Friesland

Door de jaren heen heeft Kreeft een groot aantal klanten uit Friesland mogen bedienen, waarvan recentelijk gemeente Leeuwarden, Woningcorporatie Elkien, Frisia Invest, Axentrix Vastgoedbeheer, VvE Parkwijckstate, Wetterskip Fryslân, Van der Wiel Holding, Fletcher Hotel Heidehof, Batavus, Landustrie, Wits Noord en Optisport Sneek

Onze opdrachtgevers in Friesland:

  • Aannemers
  • Vastgoedbeheerders
  • Verenigingen van Eigenaren
  • Woningstichtingen
  • Overheden

Onze diensten:

Betonrenovatie

Betonreparatiespuitbetonbetonconserveringkoolstofwapeningegaliseren vloervelden, Hogedrukwaterstralenvoorbewerking vloeren, Renovatie balkons & galerijen.

Vochtwering

 Scheurvorming injecterenkelderafdichting buitenzijdekelderafdichting binnenzijdeoptrekkend vocht

Injectietechnieken

Beton injecterenbodem injecterenliften vloervelden

Beton versterking

koolstofwapeningspuitbetonversterkinggalerij en balkon versterken

Kunststofvloeren

kunststofvloeren, triflex systemen en epoxyslijtlagen

 

Kreeft uw gekwalificeerde partner?

Kreeft wordt door zijn klanten gezien als een betrouwbare en betrokken partner. Wij worden gewaardeerd om onze expertise en kwaliteit van het uitgevoerde werk. Deze kwaliteit wordt gegarandeerd door onze ISO, VCA en KOMO (BRL 3201) certificaten.

Met meer dan 40 diensten onderscheidt Kreeft zich als een gekwalificeerde partner in zowel nieuwbouw als renovatie.  Met onze ervaren medewerkers en gespecialiseerde apparatuur kunnen wij u van dienst zijn bij elke situatie.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder!