• Kreeft sinds 1981: Betrokken, Veelzijdig, Flexibel

Betonrenovatie Flevoland

Kreeft Betonrenovatie & Injectietechnieken in de provincie Flevoland

Kreeft is een erkend en gecertificeerd bedrijf in betonrenovatie en injectietechnieken uit Hoogeveen. Kreeft is expert in betonherstel, onderhoud, conservering, vloerafwerking, vochtwering en afdichting. Ook balkon-, galerij en zwembadrenovaties vallen onder onze expertise. Kreeft is werkzaam in de utiliteits- en woningbouw, infra/civiele techniek en zwembadbranche. In Flevoland doet Kreeft veel onderhouds- en renovatiewerkzaamheden voor wooncorporaties, vastgoedbeheerders en VvE’s zoals betonreparatie, het verhelpen van lekkage en renovatie van balkons en galerijen. Kreeft zorgde voor renovatie en vloerafwerking van verschillende parkeergarages. Ook is Kreeft in Flevoland actief op het gebied van civiele techniek. Het aanbrengen van coating op de van vloer van AWZI Lelystad is hier een goed voorbeeld van.

Onze zakelijke klanten in Flevoland

Door de jaren heen heeft Kreeft een groot aantal klanten uit Flevoland mogen bedienen, waarvan recentelijk Shop Interiors, Optisport Dronten, Lutra Milieusystemen, Oost Flevoland Woondiensten, Orgaworld, Waterschap Zuiderzeeland, VvE Pioniersstraat in Lelystad, VvE Europakwartier Noordkaap en Vve Groenhof III in Almere, Flevoziekenhuis, Pon, Bungalowpark Bremerberg, Mercatus, Hotel Emmeloord, VvE Nostra Domus in Emmeloord, SOW kerk in Nagele, ABC Arkenbouw, Weerstand Foods en De Christelijke Kerk Maranatha op Urk.

Onze opdrachtgevers in Flevoland:

  • Aannemers
  • Vastgoedbeheerders
  • Verenigingen van Eigenaren
  • Woningstichtingen
  • Overheden

Onze diensten:

Betonrenovatie

Betonreparatiespuitbetonbetonconserveringkoolstofwapeningegaliseren vloervelden, Hogedrukwaterstralenvoorbewerking vloeren, Renovatie balkons & galerijen.

Vochtwering

 Scheurvorming injecterenkelderafdichting buitenzijdekelderafdichting binnenzijdeoptrekkend vocht

Injectietechnieken

Beton injecterenbodem injecterenliften vloervelden

Beton versterking

koolstofwapeningspuitbetonversterkinggalerij en balkon versterken

Kunststofvloeren

kunststofvloeren, triflex systemen en epoxyslijtlagen

 

Kreeft uw gekwalificeerde partner?

Kreeft wordt door zijn klanten gezien als een betrouwbare en betrokken partner. Wij worden gewaardeerd om onze expertise en kwaliteit van het uitgevoerde werk. Deze kwaliteit wordt gegarandeerd door onze ISO, VCA en KOMO (BRL 3201) certificaten.

Met meer dan 40 diensten onderscheidt Kreeft zich als een gekwalificeerde partner in zowel nieuwbouw als renovatie.  Met onze ervaren medewerkers en gespecialiseerde apparatuur kunnen wij u van dienst zijn bij elke situatie.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder!