• Kreeft sinds 1981: Betrokken, Veelzijdig, Flexibel

Betonrenovatie Dalfsen

Kreeft Betonrenovatie & Injectietechnieken in regio Dalfsen

Kreeft is een erkend en gecertificeerd bedrijf in betonrenovatie en injectietechnieken. Kreeft is expert in betonherstel, onderhoud, conservering, vloerafwerking, vochtwering en afdichting. Ook balkon-, galerij en zwembadrenovaties vallen onder onze expertise. Kreeft is werkzaam in de utiliteits- en woningbouw, infra/civiele techniek en zwembadbranche. Zowel op zakelijk als particulier vlak. In Dalfsen injecteerde Kreeft een stortnaad in Congreshotel Mooirivier en werden er diverse werkzaamheden verricht aan zwembad de Gerner.

Onze klanten in Dalfsen

Door de jaren heen heeft Kreeft een groot aantal klanten uit Dalfsen mogen bedienen, waarvan recentelijk Waterschap Groot Salland, Gemeente Dalfsen, Protestantse Gemeente Dalfsen, en Woningstichting VechtHorst.

Onze opdrachtgevers in Dalfsen:

  • Aannemers
  • Vastgoedbeheerders
  • Verenigingen van Eigenaren
  • Woningstichtingen
  • Overheden

Onze diensten:

Betonrenovatie

Betonreparatiespuitbetonbetonconserveringkoolstofwapeningegaliseren vloervelden, Hogedrukwaterstralenvoorbewerking vloeren, Renovatie balkons & galerijen.

Vochtwering

 Scheurvorming injecterenkelderafdichting buitenzijdekelderafdichting binnenzijdeoptrekkend vocht

Injectietechnieken

Beton injecterenbodem injecterenliften vloervelden

Beton versterking

koolstofwapeningspuitbetonversterkinggalerij en balkon versterken

Kunststofvloeren

kunststofvloeren, triflex systemen en epoxyslijtlagen

 

Kreeft uw gekwalificeerde partner?

Kreeft wordt door zijn klanten gezien als een betrouwbare en betrokken partner. Wij worden gewaardeerd om onze expertise en kwaliteit van het uitgevoerde werk. Deze kwaliteit wordt gegarandeerd door onze ISO, VCA en KOMO (BRL 3201) certificaten.

Met meer dan 40 diensten onderscheidt Kreeft zich als een gekwalificeerde partner in zowel nieuwbouw als renovatie.  Met onze ervaren medewerkers en gespecialiseerde apparatuur kunnen wij u van dienst zijn bij elke situatie.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder!