Betonrenovatie

Beton is een materiaal dat al lange tijd niet meer weg te denken is in de bouw. Ondanks de bijzondere kwaliteit en bestendigheid kunnen er altijd schades ontstaan door inwerking van verschillende factoren, zodat betonrenovatie en bescherming noodzakelijk is. Wij hebben alle expertise in huis om onder andere een betonvloer te repareren, de vloer duurzaam te versterken, te beschermen en te conserveren.

Betonrenovatie

Hoe gaan we te werk?

Het is altijd noodzakelijk om te achterhalen wat de oorzaak is van de aanwezige betonschade in een constructie. Deze analyse vormt de basis voor een gedegen reparatieadvies, waarbij we streven naar een effectieve reparatie en duurzame oplossing voor de lange termijn.

Kreeft Betonrenovatie & Injectietechnieken bestaat sinds 1981. We hebben ons in deze afgelopen decenia weten te specialiseren op elk gebied van betonrenovatie en conservering. Of het nu gaat om civieltechnische werken, industriƫle locaties of de woningbouw, onze toewijding aan kwaliteit en professionaliteit heeft ons tot marktleider gemaakt.

Wij bieden een breed scala aan betonreparatie methoden, afgestemd op de behoeften van uw object. Of het nu gaat om structurele reparaties, esthetische verbeteringen of conserveringsmaatregelen, onze oplossingen zijn ontworpen om uw project nieuw leven in te blazen.

Onze betonrenovatie diensten

Wij bieden gespecialiseerde diensten aan in betonrenovatie. Deze omvatten onder andere:

Vraag direct een offerte aan