Triflex systemen

Triflex systemen zijn hoogwaardige, vloeibare kunststof vloeren die een perfecte afdichting en langdurige bescherming bieden voor een breed scala aan constructies en oppervlakken. Wij zijn een erkende applicateur van Triflex. Onze expertise strekt zich uit van het waterdicht maken van daken, het coaten van een galerij tot het beschermen van parkeergarages en het afwerken van vloeren.

Voordelen van Triflex systemen

Triflex producten zijn zeer duurzaam en bieden een naadloze, flexibele afdichting die zorgt voor een langere levensduur van uw pand. Deze systemen zijn niet alleen slijtvast en zwaar belastbaar maar ook chemisch resistent, wat ze ideaal maakt voor vloeistofdichte en industriële toepassingen. De kunststof producten van Triflex zijn vloeibaar, waterdicht en zeer elastisch en geeft een naadloze afwerking. Door de snelle uithardingstijd wordt de overlast van de werkzaamheden zeer beperkt. Voor vloeren en balkons met een slechte ondergrond biedt Triflex systemen die volledig gewapend en scheuroverbruggend zijn.

Marktsegmenten en specifieke toepassingen

De veelzijdigheid van Triflex maakt het mogelijk om een breed scala aan marktsegmenten te behandelen. Waaronder woningbouw, de industriële sector, parkeergarages, infrastructuur tot veestallen in de agrarische sector. Elk project vereist een specifieke benadering, afhankelijk van de ondergrond en de verwachte belasting. 

Onze samenwerking met Triflex zorgt ervoor dat we een verzekerde garantie kunnen bieden op product, applicatie en advies.

Vraag direct een offerte aan