Liften vloervelden

Liften van vloervelden is een techniek waarbij verzakte vloeren of constructies gestabiliseerd en teruggebracht worden naar hun oorspronkelijke niveau. Dit gebeurt door het zorgvuldig opvijzelen van de constructie met speciale injectiematerialen onder de vloer of fundering.

Vloerliften

Verzakte betonvloer ophogen

Wij begrijpen het belang van een stabiele en veilige ondergrond. Wanneer vloeren verzakt zijn, bieden wij een efficiƫnte oplossing door het gecontroleerd opvijzelen van de betonvloer. We maken gebruik van geavanceerde technieken om materiaal onder de verzakte vloer te injecteren, waardoor deze gelift wordt en verstevigd tegen toekomstige verzakkingen.

Vloerliften

Ons proces van vloerliften en het ophogen van verzakte vloeren zorgt ervoor dat uw vloer niet alleen weer niveau krijgt, maar ook structureel versterkt wordt. Met behulp van speciaal ontwikkelde pompen en injectiematerialen zorgen we voor een nauwkeurige en gecontroleerde aanpak, die de integriteit van uw constructie behoudt.

Uitvoering liften vloervelden

Wij passen geavanceerde injectietechnieken toe om verzakte vloeren nauwkeurig en veilig op te vijzelen. Onze experts gebruiken injectiematerialen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van uw constructie. Door middel van zorgvuldig geplande injecties onder de vloer of fundering, brengen we de constructie terug naar haar originele positie. Na het opvijzelen repareren we eventuele scheuren en werken de vloer af met een duurzame kunststofvloer, waardoor een langdurig herstel en een esthetisch aantrekkelijke afwerking wordt gewaarborgd.

Bij ons wordt elk project zorgvuldig gepland om de dagelijkse activiteiten zo min mogelijk te verstoren. Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige resultaten, met een focus op veiligheid en tevredenheid van onze klanten. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en laat ons u helpen uw vloeren weer veilig en functioneel te maken.

Vraag direct een offerte aan