Kelderafdichting buitenzijde

Afdichting aan de buitenzijde van kelders en constructies onder maaiveld is een preventieve afdichtingsmethode. Dit wordt vaak toegepast bij nieuwbouw i.v.m. de bereikbaarheid van de kelder.

Vochtwering

Preventieve afdichtingsmethode

Afdichting aan de buitenzijde van kelders en constructies onder maaiveld is een preventieve afdichtingsmethode. De meeste kelderlekkages vinden vanuit de binnenzijde plaats. Investeren in kelderafdichting bij nieuwbouw voorkomt problemen met lekkende kelders in de toekomst. In verband met de bereikbaarheid van het af te dichten oppervlak, wordt de afdichting aan de buitenzijde tijdens de ruwbouwfase aangebracht.

Wij maken gebruik van spuit- en kwastbare bitumencoating voor kelderafdichting buitenzijde.

Toepassing bitumenspuitcoating

De bitumencoating kan gebruikt worden als afdichting en bescherming van beton en “vol en zat” gemetseld en gepleisterd metselwerk in weg- en waterbouw, kelders, viaducten, fundamenten en kademuren. Tevens als tussenafdichting onder zandcement dekvloeren en tegels. De noodzakelijke laagdikte kan door meerdere bewerkingen worden aangebracht.

Eigenschappen bitumenspuitcoating

De bitumencoating is een scheuroverbruggende en waterdichte coating voor kelders en bouwdelen beneden het maaiveld. De uitgeharde coating is bestand tegen alle in de grond voorkomende stoffen. Bitumenspuitcoating is sneldrogend en voldoet aan het IHB-merkblad “Koudverwerkbare kunststof gemodificeerde coating op basis van een bitumenemulsie”.

Benieuwd wat Kreeft voor u kan betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.

Vraag direct een offerte aan