Voorbewerking

Voorbewerking van beton is cruciaal om ervoor te zorgen dat volgende behandelingen zoals reparaties, coatings of egalisaties optimaal hechten en langdurige resultaten leveren. Wij passen technieken zoals frezen, schuren en stralen toe om uw betonvloer voor te bereiden op verdere afwerking.

schuren balkon voor balkonrenovatie

Betonvloer frezen

Frezen is essentieel wanneer een betonvloer aanpassing vereist in hoogte of textuur. Wij kunnen betonvloeren tot op de millimeter nauwkeurig frezen om de gewenste hoogte en ruwheid te bereiken, wat essentieel is voor het aanbrengen van nieuwe materialen zoals egalisatiemortels of coatings.

Frezen betonvloer voor veiligheid

Veiligheid is een prioriteit in bijvoorbeeld parkeergarages waar slipgevaar verminderd moet worden. Door licht frezen verbeteren we de textuur van de vloer, waardoor deze veiliger wordt voor gebruikers.

Betonvloer schuren

Schuren is een veelzijdige voorbewerkingstechniek die wordt gebruikt om oude lijmresten te verwijderen of het oppervlak voor te bereiden op nieuwe vloerbedekkingen. Onze krachtige schuurmachines, uitgerust met diamantsegmenten, zorgen voor een glad en stofvrij resultaat.

Gritstralen en stofvrij stralen

Gritstralen is perfect voor het verwijderen van dikke oude verflagen, terwijl stofvrij stralen zorgt voor een schoon en glad oppervlak zonder overlast van stof. Wij gebruiken geavanceerde straaltechnieken die geschikt zijn voor elke specifieke behoefte, van fijn tot grof grit.

Voorbewerking; een essentiële stap in het proces

Voor ons is voorbewerking meer dan alleen het klaarmaken van de vloer; het is een essentiële stap die de basis legt voor alle volgende werkzaamheden. Onze methoden zoals frezen, schuren, en stralen zijn afgestemd op de unieke eisen van elk project. We bieden oplossingen voor het verwijderen van oude afwerklagen, het opruwen van gladde oppervlakken voor betere hechting, en het stofvrij maken van de werkomgeving. Onze geavanceerde apparatuur en VCA gecertificeerde medewerkers garanderen een efficiënte en veilige uitvoering van alle voorbewerkings werkzaamheden, zodat uw vloer optimaal voorbereid is voor de volgende stappen.

Vraag direct een offerte aan