Epoxy slijtlagen

Epoxy slijtlagen zijn duurzame coatings die worden toegepast om de levensduur van oppervlakken zoals brugdekken, viaducten en hellingbanen te verlengen, terwijl tegelijkertijd de veiligheid wordt verhoogd door het oppervlak stroever te maken en spiegelgladheid door vervuiling en bevriezing te voorkomen.

Epoxy slijtlaag aanbrengen

Wij begrijpen het belang van duurzaamheid en veiligheid voor uw constructies. Onze service voor het aanbrengen van epoxy slijtlagen biedt niet alleen een beschermende laag tegen slijtage, maar ook een antislip oppervlak dat essentieel is voor de veiligheid in publieke en industriƫle omgevingen.

Wij gebruiken geavanceerde epoxy coatings die speciaal ontworpen zijn voor hoge duurzaamheid en uitstekende hechting op diverse ondergronden. Of u nu een brugdek, een viaduct, of een hellingbaan wilt behandelen, wij zorgen voor een snelle en efficiƫnte applicatie. Onze epoxy slijtlagen zijn in diverse kleuren beschikbaar en kunnen aangepast worden met verschillende soorten instrooimateriaal, afhankelijk van uw specifieke behoeften.

Slijtlaag op beton aanbrengen

Het aanbrengen van een slijtlaag op beton is een effectieve manier om de levensduur van betonnen structuren te verlengen. Onze epoxy slijtlagen bieden niet alleen bescherming tegen alledaagse slijtage maar ook tegen extreme weersomstandigheden zoals vorst en regen, die het oppervlak glad kunnen maken.

Onze epoxy slijtlagen

Wij zijn erkend applicateur van Triflex vloerafwerkingen en slijtlagen. Onze epoxy slijtlagen zijn UV-bestendig, snel uithardend, en bieden een zeer goede hechting aan het oppervlak. Dit zorgt voor minimale onderhoudsvereisten en langdurige prestaties. Of het nu gaat om het verbeteren van de veiligheid of het verlengen van de levensduur van uw constructie, onze slijtlagen zijn ontworpen om een optimale bescherming en veiligheid te bieden in alle weersomstandigheden.

Wij zorgen ervoor dat de uitvoering van de werkzaamheden minimale overlast veroorzaakt voor verkeersdeelnemers en andere gebruikers van de faciliteiten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons de optimale epoxy slijtlaag voor uw situatie bepalen.

Vraag direct een offerte aan