• Kreeft sinds 1981: Betrokken, Veelzijdig, Flexibel

Zwembad Renovatie, Gemeente Roermond.

Door vorstschade was het tegelwerk van zwembad de Roerdomp in Roermond ernstig beschadigd.  Kreeft kreeg  de opdracht van gemeente Roermond om de het zwembad te renoveren. Gemeente Roermond koos ervoor om het tegelwerk te vervangen voor een onderhoudsvriendelijke coating.

Tegelwerk zwembad vervangen door coating

Bijkomend voordeel van een coating is dat deze in korte tijd aangebracht kan worden. De zwembaden van Zwembad de Roerdomp worden in verschillend fasen aangepakt. De eerste fase bestaat uit de renovatie van het golfslagbad. Allereerst zijn alle tegels en de wanden gesloopt tot aan het constructiebeton. Alle oppervlaktes zijn gestraald en geslepen. Vervolgens zijn de vloer en wanden helemaal geëgaliseerd. In de video hieronder is het team bezig om de wanden te voorzien van spachtelmortel.

De werkzaamheden die Kreeft heeft uitgevoerd bij het buitenzwembad zijn niet onopgemerkt gebleven bij de lokale media. TVEllef deed verslag:

Aanbrengen zwembadcoating

De laatste stap wordt het aanbrengen van 3 lagen zwembadcoating, waarvan de laatste laag een blanke seallaag. Ter plaatse van de dilatatie wordt een nieuwe dilatatiebandvoeg aangebracht. Voor een mooie overgang wordt er mortel aangebracht rondom de aansluiting en overgangen.

We gebruiken een tentconstructie om onder ideale omstandigheden te kunnen coaten.  In de kou kunnen we met kachels het ideale klimaat bepalen en de tent beschermd de zwembadcoating tegen regen.

In onderstaande video wordt de zwembadcoating aangebracht in het buitenzwembad van Roermond.

Bekijk hieronder het eindresultaat

Heeft u vragen? Of bent u nieuwsgierig wat Kreeft voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.