Renovatie parkeergarage

Epoxy coatingsysteem, Leeuwarden

Het eisenpakket van duurzaamheid, chemische belasting, reinigbaarheid alsmede de antislip en kleursamenstelling waren de wensen van de opdrachtgever.

De parkeergarage heeft een oppervlak van 6500 m². Alvorens het Epoxy coatingsysteem kan worden aangebracht is de gehele betonvloer voorbewerkt d.m.v. stofvrij stralen. Vervolgens is het coatingsysteem van Sto-Isoned in diverse bewerkingen succesvol aangebracht.

Op plaatsen waar antislip een grote rol speelt, zoals bijvoorbeeld bij een hellingbaan, wordt steenslag ingestrooid.

Locatie

Leeuwarden

Werkzaamheden

Betonrenovatie
Betonversterking
Vochtwering
Coating parkeergarage
Coating parkeergarage
Coating parkeergarage

Coating vloer in parkeergarages

Het coatingsysteem is uniek van samenstelling en uitermate geschikt voor parkeergarages. Met name de hoge belastingen op de vloer vragen om een specifieke samenstelling. De hoogwaardige samenstelling van het coatingsysteem voorkomt in hoge mate het hinderlijk piepend geluid van de banden en is volkomen chemisch resistent tegen indringing van oliën en zouten volgens het bedrijf Sto-Isoned. De rijrichtingen en de parkeervakken als mede wanden zijn voorzien van contrasterende kleuren zodat de veiligheid van de bezoekers is gewaarborgd. Onder andere de kleur van de vloer en de parkeervlakken bepalen de algehele uitstraling van een parkeergarage.

Coating garagevloer decoratief & functioneel

Kreeft Betonrenovatie en Injectietechnieken verzorgt de vloerafwerkingen van parkeergarages, maar ook van parkeerdaken. Op plaatsen waar antislip een grote rol speelt, zoals bijvoorbeeld bij een hellingbaan, wordt steenslag ingestrooid. De steenslag is toepasbaar in parkeergarages en parkeerdaken. Naast de functionele functie heeft de garagevloer ook een decoratieve functie. De kleur van de vloer, de aanduiding, de markering en de parkeervlakken bepalen de algehele uitstraling van de parkeergarage. De kleuren worden bepaald door de kleur van het instrooimateriaal.

Vraag direct een offerte aan