Betonversterking

Bestaande betonconstructies die niet beschikken over voldoende draagvermogen of constructies die zijn verzwakt door overbelasting en/of (brand)schade, kunnen versterkt worden door ons. Ook kan het zijn dat in een beginstadium te weinig wapening is berekend. Wij hebben diverse manieren om constructies te versterken.

Betonversterking diensten

Wij bieden gespecialiseerde diensten aan in betonversterking, waaronder koolstofwapening, spuitbeton en het versterken van galerijen en balkons. Deze technieken verbeteren de duurzaamheid en veiligheid van constructies. Voor meer informatie over onze betonversterking diensten, klikt u op de betreffende linkjes.

Koolstofwapening

Koolstof lijmwapening is een geavanceerde methode om bestaande betonconstructies te versterken door het aanbrengen van koolstofvezel versterkte polymeren. Deze techniek is ideaal voor constructies die extra stevigheid nodig hebben zonder significant gewicht toe te voegen.

Spuitbeton versterking

Spuitbeton versterking betreft het aanbrengen van spuitbeton (of shotcrete), een methode die gebruikt wordt voor het repareren van betonschades door het verstevigen en herstellen van de betonstructuur zonder de noodzaak voor traditionele bekisting.

Galerij en balkon versterking

Galerijen en balkons kunnen verzwakken zodra het beton in contact komt met vocht. Hiernaast kunnen vorst en dooizouten ernstige complicaties vormen voor het beton. Er zijn verschillende versterkingsmethoden mogelijk. Eén van de versterkingsmethoden voor balkons is het implementeren van een extra draagconstructie. De gewenste oplossing verschilt per situatie.

Vraag direct een offerte aan