Injectietechnieken

Wij beschikken over diverse vormen van injectietechnieken voor onderhoud en reparatie van verschillende oppervlakten. Betoninjectie, grondinjectie en liften van vloervelden door middel van injectietechnieken vallen onder onze expertise. Betonrenovatie door middel van injectietechnieken is veilig, nauwkeurig en geeft uw object de zorg die het nodig heeft.

Betontechniek

Verschillende injectietechnieken

Wij bieden geavanceerde injectietechnieken aan, waaronder grondinjectie, betoninjectie en vloerliften. Elk van deze methoden is ontworpen om de structurele integriteit van uw bouwprojecten te versterken en te herstellen. Voor meer gedetailleerde informatie over deze diensten, klik u op de linkjes.

Betoninjectie

Betoninjectie is een techniek die wordt gebruikt om scheuren, holtes of andere defecten in betonconstructies te repareren. Het proces omvat het onder druk inspuiten van een speciaal ontworpen materiaal, zoals epoxyhars, polyurethaanhars, cementgebonden mortel of microcement, in de beschadigde zones van het beton.

Grondinjectie

Grondinjectie is een techniek die wordt gebruikt in de bouw- en civiele techniek om de eigenschappen van de grond te verbeteren. Deze techniek kan worden toegepast voor verschillende doeleinden, zoals het stabiliseren van funderingen, het versterken van grondstructuren en het verminderen van waterdoorlatendheid.

Vloerliften

Liften van vloervelden is een techniek waarbij verzakte vloeren of constructies gestabiliseerd en teruggebracht worden naar hun oorspronkelijke niveau. Dit gebeurt door het zorgvuldig opvijzelen van de constructie met speciale injectiematerialen onder de vloer of fundering.

Vraag direct een offerte aan