• Kreeft sinds 1981: Betrokken, Veelzijdig, Flexibel

Zwembadbranche

Om de veiligheid en de duurzaamheid van een zwembad te garanderen is een regelmatige inspectie en onderhoud van belang. Hiermee voorkomt u niet alleen problemen, maar zorgt u eveneens dat de onderhoudskosten zo laag mogelijk blijven. Kreeft heeft 35 jaar ervaring in zwembadrenovatie en onderhoud door heel Nederland.

Of het nu gaat om inspectie van de huidige staat van het bad, een actieplan voor het herstel van een bad of om reguliere onderhoudswerkzaamheden. Het deskundige team van Kreeft zorgt ervoor dat de veiligheid en duurzaamheid van het zwembad weer optimaal is. De renovatie- en onderhoudsdiensten van Kreeft zijn inzetbaar voor gemeentelijke, particuliere en commerciële zwembaden van elk formaat.

De zwembadvloer en -wanden zien er weer als nieuw uit wanneer het team van Kreeft vakkundig te werk is gegaan. Het stralen, schuren en frezen van de vloeren wordt ingezet om de ondergrond te saneren. Daarna kan de nieuwe conservering aangebracht worden. In specifieke gevallen is het ook mogelijk de conservering over bestaande coatinglagen heen aan te brengen.

Scheuren, lekkages of lekkende doorvoeringen en dilataties kunnen (acuut) voor langdurige problemen zorgen, waarbij de kosten in hoog tempo oplopen door verlies aan water en temperatuur of zelfs leiden tot gederfde inkomsten. Kreeft staat in dergelijke situaties snel paraat om adequaat de scheuren, lekkages en lekkende doorvoeringen te injecteren met hoogwaardig materiaal.

Voor het afwerken van een zwembad of bij het herstellen van slijtage is Kreeft de juiste partner in het leveren en aanbrengen van zwembadcoatings en antislipmateriaal op de randen en wedstrijdblokken. De veiligheid van de zwemmers wordt hiermee vergroot en de randen en startblokken krijgen een professionele uitstraling. Ook cijfers en strepen kunnen aangebracht worden met elk gewenst coatingsysteem.

  • Gemeentes
  • Commerciële zwembaden
  • Particulieren

Onze diensten binnen de zwembadbranche

Zwembadonderhoud en coating en Zuurbestendig voegen.

Kreeft uw gekwalificeerde partner?

Kreeft wordt door zijn klanten gezien als een betrouwbare en betrokken partner. Wij worden gewaardeerd om onze expertise en kwaliteit van het uitgevoerde werk. Deze kwaliteit wordt gegarandeerd door onze ISO, VCA en KOMO (BR L3201) certificaten. Met meer dan 40 diensten onderscheidt Kreeft zich als een gekwalificeerde partner in zowel nieuwbouw als renovatie.  Met onze ervaren medewerkers en gespecialiseerde apparatuur kunnen wij u van dienst zijn bij elke situatie.