• Kreeft sinds 1981: Betrokken, Veelzijdig, Flexibel

Woningbouw

Woningbouw

Kreeft heeft in de afgelopen 35 jaar een goede naam opgebouwd in het oplossen van problemen in de woningbouw. Binnen nieuwbouw wordt Kreeft onder meer ingeschakeld voor vochtwering, het injecteren van scheuren en het versterken en conserveren van beton. Vastgoedbeheerders, Verenigingen van Eigenaren en woningstichtingen weten ons voornamelijk te vinden voor het inspectie en onderhoud van galerijen en balkons, het afdichten van kelders en onderhoud van parkeergarages. Ook totaal onderhoud van gevels, van reiniging tot renovatie valt onder de diensten van Kreeft.

Onze opdrachtgevers in de woningbouw:

Onze diensten binnen de woningbouw

Betonrenovatie

Betonreparatiespuitbetonbetonconserveringkoolstofwapeningegaliseren vloervelden, Hogedrukwaterstralenvoorbewerking vloeren, Renovatie balkons & galerijen.

Vochtwering

 Scheurvorming injecterenkelderafdichting buitenzijdekelderafdichting binnenzijdeoptrekkend vocht

Injectietechnieken

Beton injecterenbodem injecterenliften vloervelden

Betonversterking

koolstofwapeningspuitbetonversterkinggalerij en balkon versterken

Kunstofvloeren

kunststofvloeren, triflex systemen en epoxyslijtlagen

 

Kreeft uw gewalificeerde partner?

Kreeft wordt door zijn klanten gezien als een betrouwbare en betrokken partner. Wij worden gewaardeerd om onze expertise en kwaliteit van het uitgevoerde werk. Deze kwaliteit wordt gegarandeerd door onze ISO, VCA en KOMO (BRL 3201) certificaten. Met meer dan 40 diensten onderscheidt Kreeft zich als een gekwalificeerde partner in zowel nieuwbouw als renovatie.  Met onze ervaren medewerkers en gespecialiseerde apparatuur kunnen wij u van dienst zijn bij elke situatie.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder!