• Kreeft sinds 1981: Betrokken, Veelzijdig, Flexibel

Renoveren Parkeergarages Amsterdam

Kreeft-  Parkeergarage Renovatie Amsterdam

Kreeft is een erkend en gecertificeerd bedrijf in betonrenovatie en injectietechnieken. Sinds 1981 is Kreeft specialist in het renoveren van parkeergarages. Kreeft heeft alle expertises in huis, zoals betonreparatie, injecteren, koolstoflijmwapening, betonversterking, vloerafwerking en slijtlagen, voor een complete renovatie van uw parkeerkeergarage. Kreeft werkt zowel op zakelijk als particulier vlak. In regio Amsterdam werkt Kreeft voornamelijk in opdracht van aannemers, gemeentes, VvE’s, en vastgoedbeheerders.

Parkeergarage renoveren in Amsterdam?

In regio Amsterdam werkt Kreeft voornamelijk in opdracht van aannemers, Vve’s, vastgoedbeheerders, woningstichtingen en gemeentes. Onlangs heeft Kreeft de lekkages in parkeergarage Willemspoort en de trap naar de kelder in de Porsche garage geïnjecteerd.

Onze opdrachtgevers in Amsterdam:

  • Aannemers
  • Vve’s
  • Vastgoedbeheerders
  • Woningstichtingen
  • Gemeentes

Onze diensten:

Kunststofvloeren

kunststofvloeren, triflex systemen en epoxyslijtlagen

Injectietechnieken

Beton injecterenbodem injecterenliften vloervelden

Beton versterking

koolstofwapeningspuitbetonversterkinggalerij en balkon versterken

Vochtwering/ Kelderafdichting

Scheurvorming injecterenkelderafdichting buitenzijdekelderafdichting binnenzijdeoptrekkend vocht

Betonrenovatie

Betonreparatiespuitbetonbetonconserveringkoolstofwapeningegaliseren vloervelden, Hogedrukwaterstralenvoorbewerking vloeren, Renovatie balkons & galerijen.

 

 

Kreeft uw gekwalificeerde partner?

Kreeft wordt door zijn klanten gezien als een betrouwbare en betrokken partner. Wij worden gewaardeerd om onze expertise en kwaliteit van het uitgevoerde werk. Deze kwaliteit wordt gegarandeerd door onze ISO, VCA en KOMO (BRL 3201) certificaten.

Met meer dan 40 diensten onderscheidt Kreeft zich als een gekwalificeerde partner in zowel nieuwbouw als renovatie.  Met onze ervaren medewerkers en gespecialiseerde apparatuur kunnen wij u van dienst zijn bij elke situatie.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder!