Zwembadbranche

Om de veiligheid en de duurzaamheid van een zwembad te garanderen is een regelmatige inspectie en onderhoud van belang. Hiermee voorkomt u niet alleen problemen, maar zorgt u eveneens dat de onderhoudskosten zo laag mogelijk blijven. Kreeft heeft 35 jaar ervaring in zwembadrenovatie en onderhoud door heel Nederland.

Zwembadrenovaties

Of het nu gaat om inspectie van de huidige staat van het bad, een actieplan voor het herstel van een bad of om reguliere onderhoudswerkzaamheden. Wij zorgen ervoor dat de veiligheid en duurzaamheid van het zwembad weer optimaal is. De renovatie- en onderhoudsdiensten zijn inzetbaar voor gemeentelijke, particuliere en commerciƫle zwembaden van elk formaat.

De zwembadvloer en -wanden zien er weer als nieuw uit na renovatie. Het stralen, schuren en frezen van de vloeren wordt ingezet om de ondergrond te saneren. Daarna kan de nieuwe conservering aangebracht worden. In specifieke gevallen is het ook mogelijk de conservering over bestaande coatinglagen heen aan te brengen.

Scheuren, lekkages of lekkende doorvoeringen en dilataties kunnen (acuut) voor langdurige problemen zorgen, waarbij de kosten oplopen door verlies aan water en temperatuur of zelfs leiden tot gederfde inkomsten. Wij staan in dergelijke situaties snel paraat om adequaat de scheuren, lekkages en lekkende doorvoeringen te injecteren met hoogwaardig materiaal.

Voor de afwerking van het zwembad zijn wij uw juiste partner. We brengen zwembadcoatings en antislipmateriaal aan op de randen en wedstrijdblokken. De veiligheid van de zwemmers wordt hiermee vergroot en de randen en startblokken krijgen een professionele uitstraling. Ook cijfers en strepen kunnen aangebracht worden met elk gewenst coatingsysteem.

Opdrachtgevers zijn: gemeentes, commerciƫle zwembaden en particulieren

Zwembadrenovatie