• Kreeft sinds 1981: Betrokken, Veelzijdig, Flexibel

Parkeergarages

Renovatie van parkeergarages door problemen aan betonconstructie

Meestal is renovatie van een parkeergarage nodig omdat er problemen aan de betonconstructie ontstaan. Vaak worden deze problemen veroorzaakt door indringing van vocht. Door corrosie van de wapening ontstaan er schades en scheuren in wanden en vloer. Ook kan het zijn dat dat er door schade of overbelasting versterking van de betonconstructie nodig is. Kreeft Betonrenovatie & Injectietechnieken heeft alle expertises in huis voor een complete renovatie van parkeergarages. Sinds 1981 repareert Kreeft betonschades, versterkt beton, injecteert scheuren en dicht lekkages af, vervangt vloerdilataties en brengt vloerafwerkingen en belijning aan.

Renovatie van betonconstructie na lekkage in parkeergarage

Betonconstructies met schade zien we met name veel in de vorm van lekkage in parkeergarages. De vloeren van parkeergarages bestaan vaak uit grote platen gewapend beton met tussen die platen een voeg die kan krimpen en uitzetten namelijk een dilatatievoeg. De wapening in het beton en dilatatievoegen zijn bedoeld om de constructie flexibel en stevig te maken maar zijn helaas ook vaak de oorzaak van lekkages. Corrosie in de wapening van het beton en scheuren in de dilatatievoegen zorgen ervoor dat er water door de constructie sijpelt waardoor er nog meer water en vuil op de garage vloer komt en het probleem alleen maar groter wordt.

Lekkage in de parkeergarage laten herstellen door Kreeft Betonrenovatie

Het kan gaan om fouten in de constructie maar soms is ook gewoon de levensduur van het materiaal verstreken. In beide gevallen kan Kreeft Betonrenovatie de schade herstellen en de constructie verstevigen om vervolgens weer jaren gebruik te kunnen maken van een droge en veilige parkeergarage. De Lekkage wordt verholpen door de aangetaste stukken te verwijderen, te behandelen en te repareren. Vervolgens wordt er met een scheur overbruggende afwerking voor gezorgd dat een nieuwe lekkage in de parkeergarage uit blijft.

Parkeergaragevloer goed beschermd door een duurzame vloerafwerking

Om de vloer van de parkeergarage na het repareren goed te beschermen tegen indringing van vocht, vuil en brandstoffen is het van belang om deze af te werken met een duurzaam coatingsysteem.  Om nieuwe schade door scheurvorming te voorkomen kiest Kreeft meestal voor een scheuroverbruggende vloerafwerking. Voor een optimale veiligheid kan er gebruik gemaakt worden van verschillende kleuren, een antislip afwerking en het aanbrengen van duidelijke pijlen en belijning. De systemen van Triflex zijn hiervoor uitstekend geschikt en worden dan ook vaak door Kreeft bij een renovatie gebruikt.

Afwerking nieuwe parkeergaragevloer

Natuurlijk is het ook mogelijk om de vloer van een nieuwe parkeergarage optimaal te beschermen. Kreeft Betonrenovatie en Injectietechnieken is er trots op verantwoordelijk te zijn voor de vloerafwerking van een groot aantal nieuwe parkeergarages door heel Nederland, waaronder de met goud bekroonde parkeergarage De Kaap in Hoogeveen.

ONZE OPDRACHTGEVERS:

  • Aannemers
  • Vve’s
  • Vastgoedbeheerders
  • Woningstichtingen
  • Gemeentes

ONZE DIENSTEN voor renovatie van parkeergarages

Betonrenovatie

Betonreparatiespuitbetonbetonconserveringkoolstofwapening,  egaliseren vloerveldenhogedrukwaterstralenvoorbewerking vloeren.

Vochtwering

Scheurvorming injecterenkelderafdichting buitenzijdekelderafdichting binnenzijdeoptrekkend vocht.

Injectietechnieken

Beton injecterenBodem injecterenLiften vloervelden.

Beton versterking

KoolstofwapeningSpuitbeton versterken,

Kunstofvloeren

kunststofvloerentriflex systemenvloeistofdichte vloeren en epoxyslijtlagen.

KREEFT UW GEKWALIFICEERDE PARTNER?

Kreeft wordt door zijn klanten gezien als een betrouwbare en betrokken partner. Wij worden gewaardeerd om onze expertise en kwaliteit van het uitgevoerde werk. Deze kwaliteit wordt gegarandeerd door onze ISO, VCA en KOMO (BRL 3201) certificaten. Met meer dan 40 diensten onderscheidt Kreeft zich als een gekwalificeerde partner in zowel nieuwbouw als renovatie. Met onze ervaren medewerkers en gespecialiseerde apparatuur kunnen wij u van dienst zijn bij elke situatie.