Renovatie vloervelden

Renovatie Vloer Productieruimte, Hengelo

Kreeft Betonrenovatie en Injectietechnieken heeft in Hengelo in de productieruimte van Morssinkhof Groep de vloer in de productieruimte en droogruimte gerenoveerd.

Locatie

Hengelo

Werkzaamheden

Betonrenovatie
Betonversterking
Vochtwering
Renovatie vloervelden

Verzakking en schade aan oppervlak betonvloer

De betonvloer had door veelvuldig gebruik en verzakkingen in de ondergrond schade aan het oppervlak opgelopen, met name mechanische schade en scheurvorming. In plaats van het plaatselijk repareren werd er gekozen voor het aanbrengen van een cementgebonden gietvloermortel over de vloer, speciaal voor het egaliseren van zwaar te belasten industrievloeren, die bestand is tegen een vochtig omgevingsklimaat. De holle ruimtes bij de zaagsneden werden geïnjecteerd om het verzakken van de vloer in de toekomst te voorkomen.

Renovatie van vloeren in de industrie?

Kreeft wordt door zijn klanten gezien als een betrouwbare en betrokken partner. Wij worden gewaardeerd om onze expertise en kwaliteit van het uitgevoerde werk. Deze kwaliteit wordt gegarandeerd door onze ISO, VCA en KOMO (BRL 3201) certificaten. Met meer dan 40 diensten onderscheidt Kreeft zich als een gekwalificeerde partner in zowel nieuwbouw als renovatie. Met onze ervaren medewerkers en gespecialiseerde apparatuur kunnen wij u van dienst zijn bij elke situatie.
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Vraag direct een offerte aan