Vloeistofdichte vloeren

Betonvloer Vervangen, Damco Aluminium Delfzijl

Zo werd Kreeft gevraagd om 620 ankers aan te brengen in de betonvloer voor het vast plaatsen van machines. Na het boren van de gaten konden de ankers geplaatst en verlijmd worden in de betonvloerconstructie.

Locatie

Delfzijl

Werkzaamheden

Betonrenovatie
Betonversterking
Vochtwering
Vloer renoveren

Nieuwe betonvloer aanbrengen

De vloer in de hal moest vervangen worden. De vloer bestond uit diverse lagen en had schade. De oude vloer werd eruit gesloopt tot op de constructievloer. Na het zwaar reinigen van het oppervlak kon de nieuwe betonvloer aangebracht en afgewerkt worden.

Ook werd Kreeft gevraagd een cilinder console onder in de gietput te plaatsen en de betonvloer rondom de gietput aan te storten. Na het verwijderden van de oude ankers met een holle boor, werd de cilinder console geplaatst met 6 nieuwe ankers. Daarna volgde het ondersabelen van de console. Hiervoor werd een epoxymortel gebruikt met een bestendigheid van een temperatuur van 60 a 70°C. Tot slot werd de gietput afgewerkt met een cementgebonden mortel.

Renovatie van vloeren in de industrie?

Kreeft wordt door zijn klanten gezien als een betrouwbare en betrokken partner. Wij worden gewaardeerd om onze expertise en kwaliteit van het uitgevoerde werk. Deze kwaliteit wordt gegarandeerd door onze ISO, VCA en KOMO (BRL 3201) certificaten. Met meer dan 40 diensten onderscheidt Kreeft zich als een gekwalificeerde partner in zowel nieuwbouw als renovatie. Met onze ervaren medewerkers en gespecialiseerde apparatuur kunnen wij u van dienst zijn bij elke situatie.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Vraag direct een offerte aan