Woningbouw

Kreeft heeft in de afgelopen 35 jaar een goede naam opgebouwd in het oplossen van problemen in de woningbouw. Binnen nieuwbouw wordt Kreeft onder meer ingeschakeld voor vochtwering, het injecteren van scheuren en het versterken en conserveren van beton. Vastgoedbeheerders, Verenigingen van Eigenaren en woningstichtingen weten ons voornamelijk te vinden voor het inspectie en onderhoud van galerijen en balkons, het afdichten van kelders en onderhoud van parkeergarages. Ook totaal onderhoud van gevels, van reiniging tot renovatie valt onder de diensten van Kreeft.

Onze diensten binnen de woningbouw

Betonrenovatie
Betonreparatie, spuitbeton, betonconservering, koolstofwapening, egaliseren vloervelden, hogedrukwaterstralen, voorbewerking vloeren, renovatie balkons & galerijen.

Vochtwering
Scheurvorming injecteren, kelderafdichting buitenzijde, kelderafdichting binnenzijde, optrekkend vocht.

Injectietechnieken
Beton injecteren, bodem injecteren, liften vloervelden.

Betonversterking
Koolstofwapening, spuitbetonversterking, galerij en balkon versterken.

Kunststofvloeren
Kunststofvloeren, triflex systemen en epoxyslijtlagen.

renovatie parkeergarage

Uw gekwalificeerde partner

Kreeft wordt door zijn klanten gezien als een betrouwbare en betrokken partner. Wij worden gewaardeerd om onze expertise en kwaliteit van het uitgevoerde werk. Deze kwaliteit wordt gegarandeerd door onze ISO, VCA en KOMO (BRL 3201) certificaten. Met meer dan 40 diensten onderscheidt Kreeft zich als een gekwalificeerde partner in zowel nieuwbouw als renovatie. Met onze ervaren medewerkers en gespecialiseerde apparatuur kunnen wij u van dienst zijn bij elke situatie.