Infra/ Civiele techniek

Civiele techniek is de toegepaste wetenschap die zich bezighoudt met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van objecten die vastzitten in de grond. Bijvoorbeeld bruggen, wegen en tunnels, maar ook gemalen en waterzuiveringsinstallaties vallen onder civiele techniek.

Kreeft wordt door infra aannemers onder andere gevraagd voor onderhoud van wegen, bruggen, viaducten en tunnels, het aanbrengen van slijtlagen voor bruggen en renovatie en het injecteren van tunnels, aquaducten, riolen en dijken. Ook wordt Kreeft vaak gevraagd voor betonreparaties, het injecteren, hydrofoberen, coaten en aanbrengen van anti-slip afwerking van rioolwaterzuiveringsinstallaties en gemalen.

Onze opdrachtgevers

  • Infra aannemers
  • Rijkswaterstaat
  • Waterschappen
  • Gemeentes

Onze diensten binnen de infra/civiele techniek

Betonrenovatie
Betonreparatie, spuitbeton, betonconservering, koolstofwapening, hogedrukwaterstralen en anti-graffitisystemen.

Vochtwering
Scheurvorming injecteren.

Injectietechnieken

Beton injecteren en liften van vloervelden.

Kunststofvloeren
Kunststofvloeren, triflex systemen, vloeistofdichte vloeren en epoxyslijtlagen.

Uw gekwalificeerde partner

Kreeft wordt door zijn klanten gezien als een betrouwbare en betrokken partner. Wij worden gewaardeerd om onze expertise en kwaliteit van het uitgevoerde werk. Deze kwaliteit wordt gegarandeerd door onze ISO, VCA en KOMO (BRL 3201) certificaten. Met meer dan 40 diensten onderscheidt Kreeft zich als een gekwalificeerde partner in zowel nieuwbouw als renovatie. Met onze ervaren medewerkers en gespecialiseerde apparatuur kunnen wij u van dienst zijn bij elke situatie. Vraag nu geheel vrijblijvend uw offerte aan voor meer informatie.