• Kreeft sinds 1981: Betrokken, Veelzijdig, Flexibel

Schuren

Een oppervlakte kan om diverse redenen geschuurd worden. Kreeft heeft verschillende schuurmethodes om oppervlaktes weer helemaal glad te krijgen.

Lijmresten schuren

Als bijvoorbeeld vloerbedekking, marmoleum of tapijt is verwijderd en er dient een nieuwe dekvloer aangebracht te worden, dan moeten de lijmresten van de vloer geschuurd te worden voor een juiste hechting van de nieuwe dekvloer.

Vlakschuren van dilataties

Dilataties of dagnaden zijn vaak ongelijk. Als het hoogteverschil niet meer bedraagt dan 0,5 cm, dan kan de dilatatie glad geschuurd worden. Bij meer hoogteverschil, wordt de dilatatie eerst gefreesd en daarna gladgeschuurd.

Kreeft heeft verschillende schuurmethodes om oppervlaktes weer helemaal glad te krijgen.

Coatings schuren

Als een betonvloer een nieuwe verf of coating nodig heeft, kan door middel van schuren de bestaande coating of verf eraf geschuurd worden en tegelijk wordt de ondervloer opgeruwd voor een juiste hechting van de nieuwe dekvloer.

We kunnen ook alleen de coating opschuren, mits deze coating goed vastzit aan de ondervloer.

Verregende betonvloer

Wanneer de betonvloer is gestort en het tijdens het afwerken van de betonvloer is gaan regenen, dan komt er teveel water op de vloer en kan de vloer niet mooi afgevlinderd worden (monolithisch afgewerkt).

Door middel van 450 kg wegende schuurmachines voorzien van diamantsegmenten en direct aangesloten op een stofzuiger verwijderen wij de losse, brosse laag, zodat er een strakke, stofvrije vloer achterblijft.