• Kreeft sinds 1981: Betrokken, Veelzijdig, Flexibel

Betonrenovatie Nijmegen

Kreeft Betonrenovatie & Injectietechnieken in regio Nijmegen

In Nijmegen heeft Kreeft het zwembad van speeltuin Brakkefort voorzien van een nieuwe coating. Kreeft is een erkend en gecertificeerd bedrijf in betonrenovatie en injectietechnieken uit Hoogeveen. Kreeft is expert in betonherstel, onderhoud, conservering, vloerafwerking, vochtwering en afdichting. Ook balkon-, galerij en zwembadrenovaties vallen onder onze expertise. Kreeft is werkzaam in de utiliteits- en woningbouw, infra/civiele techniek, industrie en zwembadbranche.

Door de jaren heen heeft Kreeft een groot aantal opdrachten in Nijmegen mogen uitvoeren waarvan recentelijk betonherstel van de consoles bij het Rentmeestercomplex, herstellen fundaties van hoogspanningslijn Nijmegen-Dodewaard, vloercoating en dilatatieafdichting aangebracht op balkons  bij Parc Margriet en een lekkage verholpen door injectie bij Sportfondsenbad Nijmegen.

Onze opdrachtgevers in Nijmegen:

  • Aannemers
  • Vastgoedbeheerders
  • Verenigingen van Eigenaren
  • Woningstichtingen
  • Overheden

Onze diensten:

Betonrenovatie

Betonreparatiespuitbetonbetonconserveringkoolstofwapeningegaliseren vloervelden, Hogedrukwaterstralenvoorbewerking vloeren, Renovatie balkons & galerijen.

Vochtwering

 Scheurvorming injecterenkelderafdichting buitenzijdekelderafdichting binnenzijdeoptrekkend vocht

Injectietechnieken

Beton injecterenbodem injecterenliften vloervelden

Beton versterking

koolstofwapeningspuitbetonversterkinggalerij en balkon versterken

Kunststofvloeren

kunststofvloeren, triflex systemen en epoxyslijtlagen

 

Kreeft uw gekwalificeerde partner?

Kreeft wordt door zijn klanten gezien als een betrouwbare en betrokken partner. Wij worden gewaardeerd om onze expertise en kwaliteit van het uitgevoerde werk. Deze kwaliteit wordt gegarandeerd door onze ISO, VCA en KOMO (BRL 3201) certificaten.

Met meer dan 40 diensten onderscheidt Kreeft zich als een gekwalificeerde partner in zowel nieuwbouw als renovatie.  Met onze ervaren medewerkers en gespecialiseerde apparatuur kunnen wij u van dienst zijn bij elke situatie.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder!