• Kreeft sinds 1981: Betrokken, Veelzijdig, Flexibel

Betonrenovatie Gelderland

Kreeft Betonrenovatie & Injectietechnieken in Gelderland

Kreeft is een erkend en gecertificeerd bedrijf in betonrenovatie en injectietechnieken uit Hoogeveen. Kreeft is expert in betonherstel, onderhoud, conservering, vloerafwerking, vochtwering en afdichting. Ook balkon-, galerij en zwembadrenovaties vallen onder onze expertise. Kreeft is werkzaam in de utiliteits- en woningbouw, infra/civiele techniek en zwembadbranche. In Gelderland doet Kreeft veel onderhouds- en renovatiewerkzaamheden voor wooncorporaties, vastgoedbeheerders, VvE’s en gemeentes, zoals betonreparatie, het verhelpen van lekkage en renovatie van balkons en galerijen. . In opdracht van provincie Gelderland heeft Kreeft de in gemeente Apeldoorn gelegen Loenense Brug gerenoveerd.

Kreeft zorgde voor renovatie en vloerafwerking van verschillende parkeergarages. Ook is Kreeft in Overijssel actief op het gebied van zwembadrenovatie. Kreeft verhielp lekkages bij zwembad Aquadrome en zwembad De Waterwyck en bracht nieuwe coating aan bij zwembad Almelo en zwembad De Marsch.

Onze zakelijke klanten in Gelderland

Door de jaren heen heeft Kreeft een groot aantal klanten uit Gelderland mogen bedienen, waarvan recentelijk Agrifirm, Accres Apeldoorn, Provincie Gelderland en Heijmans Utiliteit Apeldoorn.

Onze opdrachtgevers in Gelderland:

  • Aannemers
  • Vastgoedbeheerders
  • Verenigingen van Eigenaren
  • Woningstichtingen
  • Overheden

Onze diensten:

Betonrenovatie

Betonreparatiespuitbetonbetonconserveringkoolstofwapeningegaliseren vloervelden, Hogedrukwaterstralenvoorbewerking vloeren, Renovatie balkons & galerijen.

Vochtwering

 Scheurvorming injecterenkelderafdichting buitenzijdekelderafdichting binnenzijdeoptrekkend vocht

Injectietechnieken

Beton injecterenbodem injecterenliften vloervelden

Beton versterking

koolstofwapeningspuitbetonversterkinggalerij en balkon versterken

Kunststofvloeren

kunststofvloeren, triflex systemen en epoxyslijtlagen

 

Kreeft uw gekwalificeerde partner?

Kreeft wordt door zijn klanten gezien als een betrouwbare en betrokken partner. Wij worden gewaardeerd om onze expertise en kwaliteit van het uitgevoerde werk. Deze kwaliteit wordt gegarandeerd door onze ISO, VCA en KOMO (BRL 3201) certificaten.

Met meer dan 40 diensten onderscheidt Kreeft zich als een gekwalificeerde partner in zowel nieuwbouw als renovatie.  Met onze ervaren medewerkers en gespecialiseerde apparatuur kunnen wij u van dienst zijn bij elke situatie.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder!