• Kreeft sinds 1981: Betrokken, Veelzijdig, Flexibel

Betonrenovatie Drenthe

Kreeft Betonrenovatie & Injectietechnieken in de provincie Drenthe

Kreeft is een erkend en gecertificeerd bedrijf in betonrenovatie en injectietechnieken uit Drenthe. Kreeft is expert in betonherstel, onderhoud, conservering, vloerafwerking, vochtwering en afdichting. Ook balkon-, galerij en zwembadrenovaties vallen onder onze expertise. Kreeft is werkzaam in de utiliteits- en woningbouw, infra/civiele techniek en zwembadbranche. Zowel op zakelijk als particulier vlak. In Drenthe doet Kreeft veel onderhouds- en renovatiewerkzaamheden voor wooncorporaties, VvE’s en gemeentes, zoals betonreparatie, het verhelpen van lekkage en renovatie van balkons en galerijen. Kreeft zorgde voor de vloerafwerking van verschillende parkeergarages. Ook op industrieel gebied is Kreeft actief. Onze klant Teijin Aramid uit Emmen is hiervan een goed voorbeeld.

Onze klanten in Drenthe

Door de jaren heen heeft Kreeft een groot aantal klanten uit Drenthe mogen bedienen, waarvan recentelijk Waterschap Drents Overijsselse Delta, WMD drinkwater, Enexis, Xella Nederland, Westo Prefab Betonsystemen, Agrifirm, Friesland Campina, Teijin Aramid, Royal A-ware, Veenstra Group, gemeente Hoogeveen, De Wolden, Assen en Emmen, Home Team, Domesta, MVGM Vastgoedmanagement, SW Hoogeveen, TT-circuit en Wilhelmina Ziekenhuis Assen

Onze opdrachtgevers in Drenthe:

  • Aannemers
  • Vastgoedbeheerders
  • Verenigingen van Eigenaren
  • Woningstichtingen
  • Overheden

Onze diensten:

Betonrenovatie

Betonreparatiespuitbetonbetonconserveringkoolstofwapeningegaliseren vloervelden, Hogedrukwaterstralenvoorbewerking vloeren, Renovatie balkons & galerijen.

Vochtwering

 Scheurvorming injecterenkelderafdichting buitenzijdekelderafdichting binnenzijdeoptrekkend vocht

Injectietechnieken

Beton injecterenbodem injecterenliften vloervelden

Beton versterking

koolstofwapeningspuitbetonversterkinggalerij en balkon versterken

Kunststofvloeren

kunststofvloeren, triflex systemen en epoxyslijtlagen

 

Kreeft uw gekwalificeerde partner?

Kreeft wordt door zijn klanten gezien als een betrouwbare en betrokken partner. Wij worden gewaardeerd om onze expertise en kwaliteit van het uitgevoerde werk. Deze kwaliteit wordt gegarandeerd door onze ISO, VCA en KOMO (BRL 3201) certificaten.

Met meer dan 40 diensten onderscheidt Kreeft zich als een gekwalificeerde partner in zowel nieuwbouw als renovatie.  Met onze ervaren medewerkers en gespecialiseerde apparatuur kunnen wij u van dienst zijn bij elke situatie.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder!