• Kreeft sinds 1981: Betrokken, Veelzijdig, Flexibel

Betonrenovatie Arnhem

Kreeft Betonrenovatie & Injectietechnieken in Arnhem

In Arnhem heeft Kreeft voor een transformatie van een kantoorgebouw naar appartementencomplex aan de Jansbuitensingel 4 verdiepingen versterkt met koolstoflijmwapening.
Kreeft is een erkend en gecertificeerd bedrijf in betonrenovatie en injectietechnieken uit Hoogeveen. Kreeft is expert in betonherstel, onderhoud, conservering, vloerafwerking, vochtwering en afdichting. Ook balkon-, galerij en zwembadrenovaties vallen onder onze expertise. Kreeft is werkzaam in de utiliteits- en woningbouw, infra/civiele techniek en zwembadbranche.

Door de jaren heen heeft Kreeft een groot aantal opdrachten in Arnhem mogen uitvoeren waarvan recentelijk het injecteren van scheuren in gevel van VvE Drie Koningenstraat, het repareren van betonschades bij het Defensieterrein MLT Deelen, het injecteren van de kelder van Pathé Bioscoop, het egaliseren van de vloer in de rijwielstalling bij Station Arnhem en het injecteren van de kim bij het Gelders Huis.

Onze opdrachtgevers in Arnhem:

  • Aannemers
  • Vastgoedbeheerders
  • Verenigingen van Eigenaren
  • Woningstichtingen
  • Overheden

Onze diensten:

Betonrenovatie

Betonreparatiespuitbetonbetonconserveringkoolstofwapeningegaliseren vloervelden, Hogedrukwaterstralenvoorbewerking vloeren, Renovatie balkons & galerijen.

Vochtwering

 Scheurvorming injecterenkelderafdichting buitenzijdekelderafdichting binnenzijdeoptrekkend vocht

Injectietechnieken

Beton injecterenbodem injecterenliften vloervelden

Beton versterking

koolstofwapeningspuitbetonversterkinggalerij en balkon versterken

Kunststofvloeren

kunststofvloeren, triflex systemen en epoxyslijtlagen

 

Kreeft uw gekwalificeerde partner?

Kreeft wordt door zijn klanten gezien als een betrouwbare en betrokken partner. Wij worden gewaardeerd om onze expertise en kwaliteit van het uitgevoerde werk. Deze kwaliteit wordt gegarandeerd door onze ISO, VCA en KOMO (BRL 3201) certificaten.

Met meer dan 40 diensten onderscheidt Kreeft zich als een gekwalificeerde partner in zowel nieuwbouw als renovatie.  Met onze ervaren medewerkers en gespecialiseerde apparatuur kunnen wij u van dienst zijn bij elke situatie.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder!