Spuitbeton

Spuitbeton reparatie betreft het aanbrengen van spuitbeton (of shotcrete), een methode die gebruikt wordt voor het repareren van betonschades door het verstevigen en herstellen van de betonstructuur zonder de noodzaak voor traditionele bekisting.

Spuitbeton

Spuitbeton aanbrengen

Wij zetten we geavanceerde spuit technologieën in om spuitbeton effectief aan te brengen. Dit stelt ons in staat om snel en efficiënt grote oppervlakken te bedekken. Het spuitbeton zorgt voor een uitstekende hechting aan de bestaande structuur, en de flexibiliteit van de methode maakt het mogelijk om ook complexe vormen en moeilijk bereikbare plaatsen te behandelen.

Spuitbeton versterking

Spuitbeton wordt in lagen aangebracht, waardoor zelfs de grootste dikten bereikt kunnen worden zonder de noodzaak van bekisting. Dit maakt het ideaal voor het herstellen van betonnen constructies zoals bruggen, tunnels, en gebouwen. waarbij de originele sterkte en integriteit hersteld moeten worden. Spuitbeton kan evenals koolstofwapening gebruikt worden ter versterking van betonnen constructies. Ook beschermende en versterkende toepassingen zoals brandwerende en akoestische bekledingen zijn hiervoor geschikt.

Toepassingen van spuitbeton

Toepassingen van spuitbeton zijn het aanbrengen van:

– brandwerende bekledingen of brandwerende spuitpleister
– akoestische spuitpleister
– spuiten van beton in vormwerk in combinatie met fijne wapening voor bijvoorbeeld bassins, rotspartijen, etc.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn uw betrouwbare partner voor alle spuitbeton toepassingen, van herstel tot renovatie en van versterking tot bescherming.

Vraag direct een offerte aan

Extra informatie spuitbeton

Het toepassen van spuitbeton is niet alleen voor het herstellen van schade, maar bied ook beschermende en versterkende toepassing zoals brandwerende en akoestische bekledingen. Deze toepassingen zijn ideaal voor industriële en commerciële gebouwen waar veiligheid en duurzaamheid essentieel zijn. Wij gebruiken geavanceerde spuitapparatuur die ons in staat stelt om beton in alle vormen en maten aan te brengen, wat resulteert in een naadloze en duurzame afwerking. Elk project wordt uitgevoerd volgens de strengste industrienormen, met inbegrip van Cur aanbeveling 53 en KOMO-procescertificaat BRL 3201, om te verzekeren dat de uitgevoerde werkzaamheden van de hoogste kwaliteit zijn.