Anti-graffiti systemen

Graffiti kan in veel gevallen goed verwijderd worden. Het verwijderen van graffiti kan een uitdagende taak zijn, afhankelijk van het oppervlak en het type verf dat is gebruikt.

anti-graffiti systemen

Graffiti Verwijderen

Door de juiste anti-graffiticoating te kiezen en toe te passen, kunnen eigenaars en beheerders van gebouwen en infrastructuur aanzienlijke schade en kosten voorkomen, terwijl ze hun eigendommen er schoon en aantrekkelijk uit laten zien.

Wij gebruiken hiervoor hogedrukreiniging. Deze methode gebruikt een hogedrukspuit met water om graffiti van harde oppervlakken zoals beton, steen en baksteen te verwijderen. Soms wordt een reinigingsmiddel toegevoegd voor betere resultaten.

Graffiti beschermlaag & Anti-graffiti systemen

Een beschermlaag tegen graffiti, vaak aangeduid als een anti-graffiticoating, is een speciale laag die wordt aangebracht op oppervlakken om ze te beschermen tegen graffiti. Deze coatings vergemakkelijken het verwijderen van ongewenste graffiti zonder de onderliggende oppervlakte te beschadigen. Er zijn verschillende soorten anti-graffiticoatings beschikbaar, elk met hun eigen kenmerken en toepassingsgebieden. Hier zijn enkele van de meest voorkomende types: Anti-graffiti systemen

Sacrificial Coatings: (Opofferingscoatings): Deze coatings vormen een laag over het oppervlak die samen met de graffiti kan worden verwijderd.

Permanent Coatings: Deze coatings zijn ontworpen om meerdere keren graffiti te weerstaan zonder opnieuw te worden aangebracht.

Semi-Permanent Coatings: Deze coatings bieden een balans tussen sacrificial en permanent coatings. Ze vereisen niet dat de beschermlaag na elke reiniging opnieuw wordt aangebracht, maar kunnen wel na een bepaald aantal reinigingen vervangen moeten worden.

Kreeft kan alle soorten systemen leveren en aanbrengen, wij staan u graag te woord voor het maken van een keuze voor het meest geschikte systeem.

Vraag direct een offerte aan